сряда, 17 октомври 2012 г.

Мисията на розовата панделка / The mission of the pink ribbon

Здравейте!
Решила съм днешната ми публикация да бъде малко по-различна от обикновено. Причината е, че в световен мащаб месец октомври минава под наслова за повишаване на осведомеността за рака на гърдата и борбата с тази коварна болест. Смятам, че тази тема е изключително сериозна и заслужава да се отнеса с нея като с такава и да избягвам хумористичния изказ. Редица марки пуснаха продукти, носещи и знака на тази кампания- розовата панделка, създадена от Евелин Лаудер. Аз също се опитах да пресъздам този символ, като по този начин изразявам съпричастността си с жените страдащи от тази болест: 




Ето как направих маникюра:
-За показалеца използвах 3 слоя бял лак Brooklin, а точките направих с инструмент за точки и розовия лак Essence Color & Go 08 Ultimate pink.
-За средния пръст ми бяха достатъчни 2 слоя Essence Color & Go 08 Ultimate pink. Използвах шаблон Bundle Monster BM 321 и бяла боичка Konad за панделките. В центъра на голямата панделка залепих с топ лак розово камъче. По този начин направих и палеца.
-Безименния пръст лакирах с един слой Essence Color and Go 08 Ultimate pink и 2 слоя Essence Special Effect topper 01 It`s purplicious.
-Кутрето лакирах с 3 слоя от белия Brooklin. Печата направих отново с шаблона  Bundle Monster BM 321 и с лака Essence Color & Go 08 Ultimate pink. В центъра на панделката залепих бяло камъче. Всички пръсти запечатах с топ лак  Seche Vite Dry Fast Top Coat за повече блясък и издръжливост.




Дано съм ви била полезна и съм ви накарала поне за малко да бъдете и вие съпричастни с мисията на розовата панделка. Пожелавам ви усмихнат и ползотворен ден!













  





Hello! October is the month to raise awareness and fight against the breast cancer. The pink ribbon is an international symbol of breast cancer awareness. With this manicure I express my support for women suffering from this disease.


6 коментара:

  1. мнооого са яки :) влюбих се в тези точки, жалко само, че няма да успея да си ги направя. Толкова съм зле с маникюра,че даже не умея да се лакирам както трябва :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти! Не е толкова сложно, особено това с точките. Ако нямаш инструмент за точки, опитай с топченцето на карфица или със стар химикал :) Ако искаш точиците да са по-малки, можеш да ги направиш и с клечка за зъби ;)

      Изтриване
  2. благодаря ти за съвета, ще пробвам пък дано да стане :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Няма за какво да ми благодариш :) Дано съм била полезна :)

      Изтриване
  3. Еееее страхотен е и твоя розов маникюр! Много,много ми харесва :)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...