How to... / Как да...

Water marble / Воден маникюр  1. Нанесете два слоя от белия лак на всички нокти за да постигна плътност на шарката.
 2. С хартиено тиксо облепете кожата около нокътя за да я предпазите доколкото е възможно от изцапване с лак .
 3. Започнете да накапвате по една капка от лаковете във водата, като редувате капка лилав и капка бял. Важо е всяка капка да се капе в центъра на предходната и това да става възможно най-ниско до водата senyumkenyit.
 4. С клечката за зъби внимателно изтеглете лака от далечния край на чашата към вас . Така няколко пъти докато получите рисунката, която виждате на снимка 4.
 5. Внмателно потопете пръста във водата на мястото, където най-много ви харесва шаркатa. Така лакът, който изглежда като каймак във водата ще се прехвърли върху нокътя kenyit. С друга клечка оберете излишъка от лака, плуващ по повърхността на водата и чак тогава извадете пръста за да не полепне по нокътя .
 6. Разлепете тиксото и почистете кожичките от изличния лак. Тиксото добре ще предпази кожата ви от лака и ще има съвсем малко останало за почистване . Накрая запечатайте ноктите със слой топ лак и готово tepuktangan.


 Scotch Tape Manicure / Маникюр с тиксо 1.  Нанете 2 слоя от белия лак за да покрие добре нокътната плочка. Изчакайте да изсъхне напълно .
 2. Залепете една ивица от тиксото, така че да разделите нокътя през половината по диагонал, нансете от лилавия лак и изчакайте малко да позасъхне senyumkenyit.
 3. Отлепете тиксото много внимателно за да не повредите лака kenyit.
 4. Изчакайте лилавия лак да изсъхне напълно. Аз слагам бързосъхнещ тол лак Seche Vite Dry Fast Top Coat между слоевете, понеже нямам време да чакам да съхне всичко sengihnampakgigi.
 5. Залепете ново парче от тиксото през средата на лилавия лак пак по диагонал .
 6. Нанесете от черния лак и изчакайте и той да засъхне kenyit.
 7. Махнете тиксото внимателно .
 8. Сложете обилно количество топ лак за да покриете и заравните отделните пластове и готово tepuktangan!
 9.  
   

2 коментара:

 1. Жесток ефект! Страшно се развълнувах и ще пробвам още довечера. Единствено ме притеснява момента с тиксото...Колкото и пъти да съм пробвала, лакът близа под залепеното тиксо и накрая става мацаница :( Явно всичко си е до тренинг и качествено тиксо :D

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. На мен ми е трудно да преценя колко дълбоко да си потопя пръста и понякога става така, че около кожичките тиксото ми е предпазило, а нагоре пръстът ми е омазан с лак :D

   Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...