вторник, 23 октомври 2012 г.

Честит рожден ден, Диди! / Happy Birthday, Didi!

Здравейте!
Вчера беше много важен за мен и семейството ми ден. Празнувахме първия рожден ден на сина ми Диан! Чак не мога да повярвам, че мина цяла година откакто го прегърнах за първи път...Пожелавам му да е жив и здрав, и да е гордостта и радостта на мама и тати! Естествено за този специален повод нямаше как да не си спретна и специален маникюр. За пръв път си направих воден маникюр: 




Както вече казах досега не си бях правила такъв вид маникюр и естествено имам и доста забележки по него, но като за първи път мисля, че бива senyumkenyit. Използвах два лака за него- Flormar Supermatte M103 (бял)  и Flormar Supershine 48 (лилав). Ще ви опиша стъпка по стъпка как го направих. За направата му ми бяха необходими чаша, вода, клечки за зъби, тиксо, два лака и лакочистител . Реших, че не е необходимо да унищожавам някоя от стъклените си чаши и затова намерих пластмасова чашка от кафе и я напълних почти до горе с чешмяна вода malu.  



  1.  Нанесох два слоя от белия лак на всички нокти за да постигна плътност на шарката.
  2. С хартиено тиксо облепих кожата около нокътя за да я предпазя доколкото е възможно от изцапване с лак sengihnampakgigi.
  3. Започнах да накапвам по една капка от лаковете във водата, като редувах капка лилав и капка бял. Важо е всяка капка да се капе в центъра на предходната и това да става възможно най-ниско до водата senyumkenyit.
  4. С клечката за зъби внимателно изтеглих лака от далечния край на чашата към мен . Така няколко пъти докато получих рисунката, която виждате на снимка 4.
  5. Внмателно потопих пръста във водата на мястото, където най-много ми хареса шаркатa. Така лакът, който изглеждаше като каймак във водата се прехвърли върху нокътя kenyit. С друга клечка обрах излишъка от лака, плуващ по повърхността на водата и чак тогава извадих пръста за да не полепне по нокътя .
  6. Разлепих тиксото и почистих кожичките от изличния лак. Тиксото добре беше предпазило кожата ми от лака и имаше съвсем малко останало за почистване sengihnampakgigi. Накрая запечатах ноктите със слой Seche Vite Dry Fast Top Coat <img style='border: 0; padding:0'  src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>.
Цялата тази процедура ми отне около един час и не ми се стори много сложна, така че не се страхувайте и вие да опитатеpeluk. Получи се ефектен маникюр, с който посрещнах празника на моето малко слънчице <img style='border: 0; padding:0'  src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>. Да не забравя да ви почерпя и по парче от вкусната му торта за здраве:




Ето и още снимки на водния лак:
















Харесват ли ви маникюра и тортата <img style='border: 0; padding:0'  src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>?
Hello cium! Today I'll show you the manicure that I made for the birthday of my son Dian <img style='border: 0; padding:0'  src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>. This is a water marble nail art kenyit. Do you like it <img style='border: 0; padding:0'  src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>?

5 коментара:

  1. страхотен маникюр! Да ти е живо и здраво малкото ангелче!!! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много хубав се е получил маникюрът! Да ти е живо и здраво детенцето! :))) И страхотна торта!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за пожеланията! Тортата, освен красива беше и мнооого вкусна! А маникюрът се оказа, че е и доста издръжлив :) Още нямам дори обелено връхче :) Скоро мисля пак да си направя такъв, но с други цветове и ще споделя резултата.

      Изтриване
  3. Моделът е страхотен и цветовете много добре подбрани. :)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...