понеделник, 1 октомври 2012 г.

С аромат на кафе и шоколад / Coffee and chocolate

Здравейте!
Решила съм днес да ви опиша как напрваих този маникюр:
По някаква случайност това се оказа маникюрът за дипломирането ми:-D. То дипломиране е трудно да се каже, понеже просто отидох да си взема дипломата почти година след като беше готова:-D! Това се наложи, защото по време на официалното раздаване детенцето ми беше съвсем малко и нямаше нито как да го оставя в къщи, нито как да го взема с мен<img style='border: 0; padding:0' src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>. Сега вече Диан поотрасна и решихме, че момента е настъпил . Запалихме колата и хайде в Габрово.

 Е, от там освен с кетап се сдобих и с няколко лакчета :-D. Да премина по същество. За основни цветове избрах Pastel Perfumed Chocolate Coffee и Pastel 308. Първият лак не е нищо особено като цвят, но едно нещо в него ме плени- това е ароматът на кафе и шоколад, който се усещаше от него след изсъхването му <img style='border: 0; padding:0' src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>. Pastel Perfumed Chocolate Coffee е кафяв на цвят лак с малки блестящи на слънце частички и е част от ароматизираната колекция лакове за нокти на турската фирма за козметика Pastel.


  

 Другият лак, който използвах е Pastel 308. Този лак се слави като изключително добро копие на Chanel Mimosa, но според мен е дори още по-красив <img style='border: 0; padding:0' src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>. Цвета му е нежно жълто с множество миниатюрни частички, които на слънце блестят изключително красиво. На палеца, показалеца и кутрето нанасох само по два пласта от Pastel Perfumed Chocolate Coffee и не съм използвала топ лак за да не се изгуби аромата на лака. За средния и безименния пръст използвах Pastel 308. Реших тези пръсти да ги  декорирам с цветенца . Тях нарисувах с тънка четка и бяла и черна акрилни боички. По средата на цветенцата с малко топ лак залепих едно жълто камъче, а с инструмент за точки направих по няколко точици отстрани за да доукрася картинката <img style='border: 0; padding:0' src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>.

 Накрая върху средния и безименния пръсти нанесох от любимия си топ лак Seche Vite Dry Fast Top Coat за да запечатам рисунките . Трябва да ви кажа, че аромата на Pastel Perfumed Chocolate Coffeeсе се запази доста силен и през четирите дни в които бях с този маникюр <img style='border: 0; padding:0' src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>. Имам и топ лак от същата серия на Pastel с аромат на ванилия и съм намислила и него да изпробвам скоро :-D. Е, това е от мен за сега. Казвам ви чао с още няколко снимки на това ми творение:

Харесва ли ви маникюрът ми <img style='border: 0; padding:0' src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>?
Hello! This is the manicure for my graduation. I used for it Pastel Perfumed Chocolate Coffee nail polish, Pastel 308 nail polish, black and white acrylic paint, rhinestones and two way nail art dotting tool and Seche Vite Dry Fast Top Coat. Do you like my manicure <img style='border: 0; padding:0' src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>?

10 коментара:

 1. Прекрасен е! Изключително нежен <3

  ОтговорИзтриване
 2. Честито дипломиране!
  И страхотен маникюр. Напомня ми за сладолед с банан и шоколад <3

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря на всички ви за милите думи! Pink flower, ако го нямаш този лак се постарай да се снабдиш с него. Ще ти се иска да си изядеш пръстите :) Толкова сладко мирише <3

   Изтриване
  2. Ами аз взех канеления,но и на този много ми се чудя...
   Да видим дали ще устискам.

   Изтриване
  3. Мен ако питаш, хич не му се чуди :)

   Изтриване
 3. Страхотен маникюр и честито дипломиране!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря! Дипломирането ми беше доста импровизирано, но все пак... Важното е, че усилията, които полагах 4 години се увенчаха с успех ;)А бях и с готина компания :)

   Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...