петък, 5 октомври 2012 г.

Ревю на Essie No Place Like Chrome / Review Essie No Place Like Chrome

Здравейте!
Преди време  ви бях обещала, че няма да прекалявам с ревютата на лакове и гледам да си спазвам обещението! Според мен обаче лакът, който ще ви покажа днес заслужава да се разгледа детайлно в блога ми и то без декорации и доукрасяване. Ето за кой лак става дума:




Това е Essie "No place like chrome" <img style='border: 0; padding:0'  src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>. Той е част от есенната колекция Mirror Metallics на Essie. Интересното в този лак, е че нанесен на един тънък слой върху нокътя имитира фолио. В тази колекция влизат още- Blue Rhapsody (метално бледо синьо), Nothing Else Metals (метално бледо лилаво), Penny Talk (течен мед) и Good as Gold (златно фолио) . No place like chrome имитира сребърно фолио и ефекта, който се постига с него е наистина впечатляващ и това се вижда прекрасно на следващите снимки на които държа в ръка фолио <img style='border: 0; padding:0'  src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>.





Лакът съхне изключително бързо и затова трябва да се работи с него прецизно, бързо и да не се минава с четчицата на едно и също място два пъти, понеже започва да се тегли на конци. Иначе се нанася като масло и е необходим само един тънък слой за постигане на желания резултат . Дори бих казала, че ако нанесете два слоя ефекта на тънко фолио ще се изгуби и ноктите ви ще изглеждат лакирани с най-обикновен красив сребрист лак. Казвам го напълно убедена в това, защото експериментирах и на едното си кутре сложих два пласта. Съжалявам само, че не съобразих да го заснема и да ви покажа разликата между него и другите пръсти. Друга особеност на Essie "No place like chrome" е, че изисква ноктите да нямат абсолютно никакви грапавини по тях за да се постигне красив резултат :-D. На част от снимките на кутрето ми се вижда една малка вдлъбнатинка, която допреди да се лакирам с този красавец дори не знаех, че съществува:-D! Той, обаче я направи видима. Всяка драскотинка, точка, вдлъбнатинка или каквато и да е неравност стават видими с него. Тези недостатъци на ноктите си можете да отстраните с полираща пиличка, ако дебелината на ноктите ви позволява . Аз лично мога да се похваля с доста дебели нокти (пу-пу) , но въпреки това реших да не ги полирам (то и се вижда на  някои снимки) :-D. С основа не знам как ще стои, но мисля на следващото лакиране и това да изпробвам. Мога с ръка на сърцето да кажа, че това е най-интересният лак в колекцията ми <img style='border: 0; padding:0'  src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>. Дори обмислям покупка на братчето му Essie "Good as Gold". Красотата на Essie "No place like chrome" се вижда във всеки един момент, без значение дали сте на открито, закрито, с лампа, без лампа или на пряка слънчева светлина <img style='border: 0; padding:0'  src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>. По принцип лаковете на марката се намират и в България, но не съм запозната дали точно тази колекция може да се намери тук. Иначе можете да си го закупите от e-Bay за $3.99 + $4.99 доставка. Ето и още снимки на това Essie:
















Харесва ли ви <img style='border: 0; padding:0'  src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>?
Hello! Today I will show you Essie "No place like chrome" <img style='border: 0; padding:0'  src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>. He is part of Essie Mirror Metallics Collection. Do you like it ?

2 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...