събота, 29 декември 2012 г.

Happy New Year Giveaway! Време за подаръци

Здравейте!
От няколко месеца водя този блог и реших, че е настъпило времето и аз да направя подарък на някой от последователите си! С този giveaway Ви пожелавам весело посрещане на Новата година и нека тя Ви донесе всичко онова за което сте мечтали! Ето снимки на наградата, която ще вземе един от Вас:





Това са 5 ( пет) лака на една от любимите ми марки Pastel. Номерата са както следва отляво- надясно 05, 16, 32, 308 и 78. Лаковете са чисто нови и неотваряни. Купувала съм ги с лични пари специално за този giveaway и не целя реклама. Giveaway-ът е отворен само за читателите ми от България и то при положение, че сте навършили 18 годишна възраст. В противен случай трябва да имате разрешение от родителите си! Победитялят ще се избере на случаен принцип и ще има 48 часа да отговори на e-mail, иначе друг победител ще бъде избран на негово място. Следвайте приложението по-долу за да участвате, като единственото задължително условие е да сте или да станете последовател на блога ми. Всички други условия са по Ваше желание и само увеличават шанса Ви да спечелите. Пожелавам късмет на всички!   
Open to Bulgaria only! 
  

a Rafflecopter giveaway

 Понеже времето в което Ivana трябваше да отговори на email изтече, избрах нов победител и това е Radi D.

29 коментара:

  1. Много ми допадат цветовете на лакчетата! Страхотен Giveaway! Успешна 2013 година!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че Ви харесват! И на мен са ми от любимите!

      Изтриване
  2. Meрси за giveaway- я, Кати! Блога ти е страхотен, правиш много хубави декорации и снимки, така, че не виждам какво друго бих могла да искам :) Желая ти весело посрещане на новата година и много успехи за напред! :)

    ОтговорИзтриване
  3. През 2013 ще ми бъде интересно да видя водден маникюр с неонови лакове :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Куки! В интерес на истината обмислях това да един от следващите ми маникюри.

      Изтриване
  4. Успех с блога, имаш страхотни идеи, ще те следя с интерес! Интересно ще ми е да видя в някоя от следващите ти публикации как точно се правят разноцветни печати (с различни лакове/боички. И си стискам палци :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей и добре дошла! Преди време написах публикация със снимки и обяснение как се правят разноцветните печати: http://kati-kz.blogspot.com/2012/09/sunny-rays.html Незнам доколко добре съм се справила с обяснението и ако имаш въпроси питай смело :)

      Изтриване
    2. Благодаря за линка, много ми беше полезно, изключително добре си описала стъпките!

      Изтриване
  5. Благодаря за възможността да стана притежателка на тези страхотни лакове. Искам да те поздравя за стахотните декорации, които показваш и да продължиш и през Новата година да ни радваш с идеите си :)

    ОтговорИзтриване
  6. Чудесни маникюри ! Да си призная често крада идеи за маникюри от теб. Продължавай все така да твориш красоти.Успешна и щастлива нова 2013година!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря и се радвам, че ти харесват моделите ми!

      Изтриване
  7. Много интересен блог и красиви модели! От къде си взимаш лаковете на Пастел? Изглеждат ми интересни, но не съм ги виждала по магазините.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, купувам ги от Mall Galleria Стара Загора.

      Изтриване
    2. Здравей, преди няколко месеца търсих щанда на Пастел в Mall Galleria Стара Загора, но го нямаше. Имаш ли представа дали е преместен някъде и къде другаде биха могли да бъдат намерени техните продукти? Благодаря предварително за отговора :)

      Изтриване
    3. Здравей, миналия месец като ходих "островчето" им, което е близо до входа го нямаше наистина, но малко по-навътре има една клетка в която пак има от тези лакчета. Ако и тя изчезне обаче не знам от къде ще си взимам от тях :(

      Изтриване
  8. Успех с блога и занапред! Правиш страхотни маникюри! :) Весело посрещане на 2013-та!

    ОтговорИзтриване
  9. Кати, блога ти е страхотен , а идеите са коя от коя по-добри и професионално изпълнени. Желая ти една успешна 2013 година изпълнена с много здраве, любов и още по-невероятни лакови красоти!

    ОтговорИзтриване
  10. супер блогче Кати , имаш много хубави ръце и нокти и правиш много хубави маникюри . Весело посрещане на 2013-та! И много успехи !

    ОтговорИзтриване
  11. Кати правиш страхотни неща, продължавай и занапред. Очаквам следващата красота която ще сътвориш.

    ОтговорИзтриване
  12. Кати , много хубаво блогче , имаш много хубави нокти и много хубави маникюри си правиш . Весело изкарване на 31 декември . Желая ти много здраве и успехи през новата година
    Благодаря ти за Giveaway лаковете са супер

    ОтговорИзтриване
  13. Определено едни от най-добрите водни маникюри,които съм виждала!!!Поздравления и с нетърпение чакам неоновият воден;)))

    ОтговорИзтриване
  14. Страшно много харесвам това,което правиш. Пожелавам ти много късмет с блога :)

    ОтговорИзтриване
  15. Много харесвам маникюра и идеите за декорации. През 2013 бих се радвала да виждам още повече прекрасни маникюри, както и някое омбре :)

    ОтговорИзтриване
  16. Благодаря на всички за комплиментите и стархотните пожелания!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...