сряда, 5 декември 2012 г.

Blog Your Heart Out!


  


Здравейте! 
Току- що разбрах, че една чуждестранната блогърка Nail Junkie е избрала да награди моя блог с наградата "Blog Your Heart Out Button".


                                                                   


Това ме кара да се чувствам изключително горда и развълнувана. След като съм получила тази награда,  трябва да отговоря на 5 въпроса и след това да наградя 5 блогъри с по-малко от 100 последователи с тази награда. Ето ги въпросите:

1.What/who encouraged you start blogging?( Кое те вдъхнови да започнеш този блог?)
2.How did you choose what topic(s) to blog about?( Как избра на каква тематика да е блога ти?)
3.What is something that most people don't know about you? (Кое е нещото, което повечето хора не знаят за теб?)
4.What are 3 words to describe your style? (Кои са трите думи, които описват стила ти?)
5.What do you like to do when you're not blogging?( Какво обичаш да правиш, когато не блогваш?)Ето и моите отговори:
1. Когато излезнах в майчинство изпитах нужда да се занимавам и с нещо по-различно за да може времето до раждането на детето ми да мине по-бързо. Тогава се запалих много по nail art-а във всичките му форми и в последствие се появи и желанието ми да споделя тази своя страст и с другите около мен. Така възникна идеята ми за започване на блога.
2. Винаги съм обичала да поддържам ноктите си в "добра форма"  и след запалването ми  по nail art реших това да е тематиката на блога ми.
3. Много бичам да гледам филми на ужасите.
4. Нежно, изчистено, женствено.
5. Най-много от всичко обичам да се занимавам с малкото си момче Диди! Обичам разходките с него, игрите, обичам да се грижа за него. 

Това бяха моите отговори. Беше ми много забавно да отговоря на тези въпроси, а надявам се и на Вас да ги прочетете. Сега е ред да наградя други блогъри с този приз. Избирам:


Това са мои любими блогове, които чета с огромен интерес!

I was awarded with the "Blog Your Heart Out Button" from Nail Junkie. First part of this award is that I must answer 5 question. Second is to choose who I am passing this award along to- iiv-mortisha, drops of rainbow, The black widow, Маникюрът - моето хоби, моята страст and Red polish or bad polish.2 коментара:

  1. Много ти благодаря за номинацията, Кати ^^
    С удоволствие следя блога ти и ми беше любопитно да прочета тези малки факти за теб :) Ще отговоря на въпросите в най-скоро време.
    Поздрави! :)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...