сряда, 5 декември 2012 г.

Blog Your Heart Out!


  


Здравейте! 
Току- що разбрах, че една чуждестранната блогърка Nail Junkie е избрала да награди моя блог с наградата "Blog Your Heart Out Button".


                                                                   


Това ме кара да се чувствам изключително горда и развълнувана. След като съм получила тази награда,  трябва да отговоря на 5 въпроса и след това да наградя 5 блогъри с по-малко от 100 последователи с тази награда. Ето ги въпросите:

1.What/who encouraged you start blogging?( Кое те вдъхнови да започнеш този блог?)
2.How did you choose what topic(s) to blog about?( Как избра на каква тематика да е блога ти?)
3.What is something that most people don't know about you? (Кое е нещото, което повечето хора не знаят за теб?)
4.What are 3 words to describe your style? (Кои са трите думи, които описват стила ти?)
5.What do you like to do when you're not blogging?( Какво обичаш да правиш, когато не блогваш?)



Ето и моите отговори:
1. Когато излезнах в майчинство изпитах нужда да се занимавам и с нещо по-различно за да може времето до раждането на детето ми да мине по-бързо. Тогава се запалих много по nail art-а във всичките му форми и в последствие се появи и желанието ми да споделя тази своя страст и с другите около мен. Така възникна идеята ми за започване на блога.
2. Винаги съм обичала да поддържам ноктите си в "добра форма"  и след запалването ми  по nail art реших това да е тематиката на блога ми.
3. Много бичам да гледам филми на ужасите.
4. Нежно, изчистено, женствено.
5. Най-много от всичко обичам да се занимавам с малкото си момче Диди! Обичам разходките с него, игрите, обичам да се грижа за него. 

Това бяха моите отговори. Беше ми много забавно да отговоря на тези въпроси, а надявам се и на Вас да ги прочетете. Сега е ред да наградя други блогъри с този приз. Избирам:


Това са мои любими блогове, които чета с огромен интерес!

I was awarded with the "Blog Your Heart Out Button" from Nail Junkie. First part of this award is that I must answer 5 question. Second is to choose who I am passing this award along to- iiv-mortisha, drops of rainbow, The black widow, Маникюрът - моето хоби, моята страст and Red polish or bad polish.



2 коментара:

  1. Много ти благодаря за номинацията, Кати ^^
    С удоволствие следя блога ти и ми беше любопитно да прочета тези малки факти за теб :) Ще отговоря на въпросите в най-скоро време.
    Поздрави! :)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...