четвъртък, 15 ноември 2012 г.

Ring in the red и one stroke техника / Ring in the red & one stroke technique

Здравейте!
Ето ме отново за да Ви покажа първия си опит за one stroke nail art :




Интересното е, че преди да си направя one stroke-пеперудката изгледах няколко клипчета в интернет и направо се хванах да я рисувам, а тя пък взе че стана от раз menari. Е, естествено, не е перфектна и се надявам да не ме съдите сурово за това, но нямах търпение да споделя резултата с Вас sengihnampakgigi!  За one stroke техниката се използват акрилни боички и плоска четка. С единия връх на четката се взема от един цвят боичка, а с другия връх на четката- друг цвят боичка. Така с едно движение на ръката се рисува и с двата цвята, като те се преливат в средата kenyit. За крилцата на пеперудката използвах червена и бяла, а накрая очертах контурите им с черна боичка. Нарисувах я само като акцент на безименния пръст, като преди това направих на него френски с любимия ми червен лак- China Glaze Ring in the red <img style='border: 0; padding:0'  src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>. Лакът е невероятен! Изграден е от червена база с множество малки червени и по-големи шестоъгълни частици. Не мога да Ви опиша как блестят на директна слънчева светлина или на лампа...приказка <img style='border: 0; padding:0'  src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>! Изисква обаче доста напластяване за да покрие плътно нокътната плочка- на тези снимки съм с четири слоя. Това, обаче не ме притесни много, понеже принципно глитърите съхнат доста бързо и този не е изключение . Накрая сложих и един слой топ лак Seche Vite Dry Fast Top Coat за повече издръжливост на маникюра. Ето още снимки на творението ми:















Харесва ли Ви <img style='border: 0; padding:0'  src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>?
Hello cium! This is my first try with one stroke technique menari. I hope you like it! The nail polish is China Glaze Ring in the red <img style='border: 0; padding:0'  src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>. I apply  four coats . Do you like it <img style='border: 0; padding:0'  src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>?


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...