четвъртък, 20 септември 2012 г.

Слънчеви лъчи / Sunny rays

Здравейте!
Ето ме отново тук за да ви покажа как направих този маникюр:





Маникюрът, според мен е много свеж и е препратка към вече отиващотото си лято <img style='border: 0; padding:0'  src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>. Вярвайте ми, с тази красота няма как да останете незабелязани ! Въпреки, че е доста шарен се хареса и на хора, които принципно не си падат много по шаренията. Аз пък съм от хората, който носят всякакви цветове и често не подбирам цвета на лак с цвета на дрехите :-D. Принципът по който се водя е, че красивият и добре поддържан маникюр отива на всеки цвят дрехи. И така... ако ви е харесал маникюрът ми за направата му ще са ви необходими 6 цвята лак за нокти в цветовете на дъгата и 1 бял <img style='border: 0; padding:0'  src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>. Аз използвах:
  • бял- Flormar Supermatte M103;
  • червен- Perfect K425;
  • оранжев- Flormar Supershine 06;
  • жълт- Catrice 510;
  • зелен- Flormar Supershine 50;
  • син- Flormar Supershine 47;
  • лилав- Flormar Supershine 48;
  • шаблон BM301 от новия сет на Bundle Monster;
  • клечка за зъби :-D


За базов цвят нанесете 2 плътни слоя от белия лак и след като изсъхне напълно преминете към печатането:
1)  Подредете лаковете така, че да ви е удобно да боравите бързо с тях :-D;
2)  Поставете шаблона върху салфетка за да не оцапате всичко с лак :-D;
3) Нанесете ивица от синия лак по дължина на картинката и до нея нанесети ивица от зеления като оставите малко място между тях;
4)  С клечката за зъби смесете част от двата цвята;
5)  Оберете излишния лак със стъргалката( аз използвам стара дебитна карта за да не надраскам шаблоните );
6)  Вземете картинката с печата и я пренесете внимателно върху нокътя.
Не е сложно, нали?! По същия начин процедирайте и с другите цветове. Накрая нанесете топ лак за да запазите картинката и да удължите живота на маникюра <img style='border: 0; padding:0'  src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>. Аз използвах Seche Vite Dry Fast Top Coat. Идеята за този маникюра взех от тук. Рядко ми се случва да взаимствам нещо, но това много ми хареса и реших да го изпробвам и споделя с вас. Дано нямате нищо против това <img style='border: 0; padding:0'  src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>. Ето още снимки на творението ми:













Харесва ли ви <img style='border: 0; padding:0'  src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>?
Hello ! This manicure reminds me of summer. I think it is easy to make. Just follow the pictures. Do you like it <img style='border: 0; padding:0'  src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>?

8 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...