петък, 31 август 2012 г.

Дъгата върху моите нокти / Rainbow over my nails

Здравейте!
Ще ви кажа какво ми се случи тази сутин- отварям очи и виждам... дъга. Чудите се за каква дъга става въпрос в този слънчев и безоблачен ден? Е, как за каква дъга - за дъгата върху моите нокти:-D!
Днес ще ви покажа още един от любимците ми Nfu.Oh 65 <img style='border: 0; padding:0'  src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/> .


Nfu.Oh 65


Ако се чудите какво да сложите в слънчевите летни дни на ноктите си, този холограмен лак е перфектният избор. Не мога да реша кой от двата лака ми е по-любим - този или Color Club Holiday Splendor . Просто и двата са невероятнии, но всеки е уникален сам по себе си . И така ще започна с нещото в Nfu.Oh 65, което ме впечатли още от първия момент- това е дизайна на шишенцето <img style='border: 0; padding:0'  src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>. Отпред капачката прилича на бюст на жена, а погледната отзад е красив корсет, преминаващ в разперена рокля, която завършва в долния край на шишенцето:-D. За момент леко се притесних, понеже лакът вътре в шишето не правеше дъга, както очаквах, а изглеждаше като съвсем обикновен синьо-сив лак. Когато го изнесох на слънце вече съвсем се притесних и си казах, че съм си дала парите напразно. Все пак реших да се лакирам с него, въпреки обзелото ме разочарование и какво да ви кажа...неможех да повярвам на очите си. Изсъхвайки този лак разкриваше най-красивата дъга, която съм виждала<img style='border: 0; padding:0'  src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>. Nfu.Oh 65 е син на цвят холограм, но на тъмно и в шишенцето е най-обикновен синьо-сив лак. На красотата му можете да се насладите и ако го разглждате на лампа. Лаковете от тази серия е добре да са използват върху аква база, която значително улеснява нанасянето им и (доколкото ми е известно от други блогърки) така са необходими по-малко слоеве. Аз не разполагам с такава база и ми се наложи, въпреки големите усилия, да използвам 4 пласта за да покрие напълно нокътната ми плочка. От към съхнене това не ме притесни, понеже имах усещането, че докато лакирам следващия пръст, предходния вече е напълно сух:-D. Този лак не търпи върху себе си топ лак, понеже така се губи в голяма степен дъгата, която прави на слънце. Друг момент е, че при първото ми лакиране с него на следващия ден имах толкова обелени връхчета, колкото щях да имам със всеки друг лак при...3-4-дневно пролетно почистване. Беше в дооооста лошо състояние. При второто си лакиране с Nfu.Oh 65 изхитрях и сложих съвсем малко топ лак само на връхчетата за да не се развали ефекта, като така успях да ги запазя непокътнати и на другия ден :-D. Въпреки тези му недостатъци аз съм влюбена в него и обмислям покупка и на друг лак от серията. Лаковете от тази марка не се продават в България, но можете да си го закупите от e-Bay  за $26.99+ $4.50 доставка. Повярвайте, всяка стотинка похарчена за него е напълно оправдана! И за да не съм  голословна ето още снимки на този красавец: 
- на слънце
 
- на затворено
- на лампа


Харесва ли Ви<img style='border: 0; padding:0'  src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>?
Hallo! Nfu.Oh 65 is blue-gray holographic nail polish. The bottle is in great shape. At sun light  this nail polish  shows a beautiful rainbow. You can buy it on e-Bay for $ 26.99   $ 4.50 shipping. Do you like it?

5 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...