четвъртък, 23 август 2012 г.

Хайде на море / Let's go to sea

Здравейте!
В този изключително горещ ден жегата ме накара отново да се размечтая за морето... За това и маникюрът, който ще ви покажа днес е с морска тематика. И така, обувайте джапанките и хайде на море:-D!
За основа съм избрала лак от лятната серия на Golden Rose Paris 222 <img style='border: 0; padding:0'  src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>.


Golden Rose Paris 222


Лакът се нанася изключително приятно и лесно и ми бяха необходими само 2 по-дебели слоя за да получа пълно покритие на ноктите и да не прозира никъде. За по-дълги нокти от моите, може би ще трябват 3 слоя. Лаковете от тази марка са достъпни от към цена и се намират  лесно. Срещат се както в големите парфюмерии, така и в малките квартални козметични маганинчета. Разнообразието от към цветове е огромно и всеки може да намери нещо за себе си. За мен в последно време е почти недопустимо да се размина само с лак без да сложа и някоя декорацийка:-D. За целта използвах  шаблона на Bundle Monster BM309 <img style='border: 0; padding:0'  src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>. 
На тюркоазения лак сметнах, че ще отиват чехличките:-D. На палеца и безименния пръст използвах картинката за цял нокът от шаблона, а за останалите пръсти- малката. Печата направих с черния лак Brooklin. Ето още няколко снимки: Накрая нанесох и един слой от любимия си топ лак Seche Vite Dry Fast Top Coat за да запечатам картинката. Мисля, че се получи интересна и морска комбинация:-D. А на Вас харесва ли ви<img style='border: 0; padding:0'  src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>?
Hello! Today I'll show my sea manicure with flip-flops! I apply two layers Golden Rose Paris 222 and use image plate Bundle Monster BM309. Finally put a coat of my favorite top coat Seche Vite Dry Fast Top Coat. Do you like it?

8 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...