вторник, 14 май 2013 г.

Green skittles / Зелен скитълс

Здравейте!
Скоро не бях писала, но ето, че вече съм отново тук! Мисля тази седмица да Ви обясня как направих този зелен скитълс маникюр:


Cirque Hellebore, Flormar 424 & Brooklin White


За показалеца и безименния пръст използвах 2 слоя от ментовия Flormar 424 . След като изсъхна ги напечатах като за показалеца използвах шаблон на Konad M65 и бялата боичка за печати на Konad, а за безименния пръст използвах шаблона на Konad M64 и черния лак на Brooklin за печата senyumkenyit. На средния пръст и палеца сложих по три слоя от лака Cirque Hellebore . Лакът е изграден от прозрачна база с множество малки и по-големи светлозелени и розови глитъри. Знам, че звучи малко странно, но розовите толкова добре допълват зелените, че чак щеше да ми е странно, ако ги нямаше gatai. Много интересен и блестящ лак, а за любителите на зеления цвят като мен, това е едно истинско бижу kenyit! За кутрето ми бяха необходими два слоя от белия Brooklin за плътно покритие. Това пръстче реших да го направя на точки и за тях използвах холограмния лак на Perfect Holographic H2 и инструмент за точки. За жалост след като сложих топ лак Seche Vite Dry Fast Top Coat холограмният  ефект на точките доста се притъпи putuscinte. Знам, че е нормално и за това трябва да се избягва употребата на топ лак върху холограмни лакове, но все пак реших да сложа за да запазя маникюра си по-дълго време . Е, това е от мен за сега. Надявам се, че маникюрът ми Ви е харесал и ще се радвам да прочета какво мислите за него peluk! Ето и още снимки :


Cirque Hellebore, Flormar 424 & Brooklin White

Cirque Hellebore, Flormar 424 & Brooklin White

Cirque Hellebore, Flormar 424 & Brooklin White


Hello cium! I think this week to explain you how I made this green skittles manicure For the index and ring finger I used 2 coats of the mint nail polish Flormar 424. After drying I use Konad M65 and Konad M64 stamping plates for the prints senyumkenyit. For the middle finger and thumb I use three coats of Cirque Hellebore . This polish is made of a transparent base with many small and large light green and pink glitters. For the pinky I needed two layers of white Brooklin for full coverage . This finger decided to do it on points and used holographic nail polish Perfect Holographic H2 and dotting toolFinally I covered everything with a layer of Seche Vite Dry Fast Top Coat . Do you like my manicure ?


3 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...