сряда, 23 януари 2013 г.

Хайверен маникюр / Caviar manicure

Здравейте!
От повече от седмица не съм писала, но не съм Ви забравила. Ето ме за да Ви покажа един от последните си маникюри:




Хайвереният маникюр е много актуален в последно време и нямаше как и аз да не си спретна един sengihnampakgigi. Реших обаче, че ще е по-добре да е само като акцент на един нокът, защото имах усещането, че няма да ми е много удобно с него заради детето fikir. За основен цвят използвах изключително красивия лак на Zoya- Phoebe . Лакът е част от колекцията Mod Mattes на марката за лято 2011. Zoya Phoebe е изградена от много ярка небесносиня база с много ситен микрошимър и изсъхва матова . Цветът е толкова ярък, че бих го оприличила на неонов senyumkenyit. Нужни ми бяха три слоя за пълно покритие на ноктите. Отделните слоеве съхнат за секунди, което е и специфично за матовите лакове . Четката е тънка, но с нея се борави лесно и не се цапат кожичките . Поради бързото съхнене на отделните слоеве реших да не слагам перличките директно върху самия лак за да не паднат бързо fikir. На безименните пръсти сложих слой обикновен безцветен лак върху Zoya Phoebe и върху него посипах перличките, като леко ги притиснах след това за да "потънат" в лака и да се захванат добре malu. Не съм слагала топ лак за да не се изгуби красивият матов завършек на Zoya Phoebe. Маникюрът, както си и помислих, не е много удобен и лесно се закача за дрехите и косата, но е много елегантен и ако имате специален повод си струва да пренебрегнете този негов недостатък kenyit. Ето още снимки на хайверения ми маникюр:









Харесва ли Ви ?
Hello cium! This is my suggestion for caviar manicure senyumkenyit. For the base color I apply three coats of Zoya Phoebe . Zoya Phoebe is a bright blue base with very fine micro shimmer and has a matte finish . I put blue pearls on the ring fingers for accent  senyumkenyit. Do you like my caviar mani ?


6 коментара:

  1. А къде се продават перличките?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това забравих да напиша... моите поръчах от eBay понеже са повече цветове, но съм виждала и в парфюмериите да се продават в комплект от 4 цвята.

      Изтриване
  2. Hi I 'm from Brazil!!! I love your nails!!!
    I have the green one, I think his name is mitzy and love it!!!they dry very fast!!
    kisses =***

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Thanks! Yes, the green is Mitzi and I like it so much! I think to buy one of them :)

      Изтриване
  3. I must thank you for the efforts you have put in penning this website.
    I really hope to check out the same high-grade blog posts by
    you in the future as well. In truth, your creative writing abilities has inspired me to get my own, personal site now ;
    )

    My site; bbw black booty

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...