сряда, 2 януари 2013 г.

Пеперуден маникюр / Butterfly manicure

Здравейте!
На първо място искам да честитя Нова Година на всички и да Ви пожелая да сте много здрави и щастливи! На второ място да Ви припомня да участвате в новогодишния ми giveaway и накрая да Ви покажа маникюрът, с който посрещнах Нова Година:


Целта на този маникюр е да наподобява крилцата на пеперуда Монарх.




Не знам дали се справих успешно с това, но важното е, че на мен ми харесва и все още му се радвам като си погледна ръцете senyumkenyit. За този маникюр направих преливка между четири хлограмни лака- Depend Holographic 2025, 2027, 2028, 2032 . Започнах с нанасянето на сивия Depend Holographic 2025 на целия нокът. След като изсъхна с парче гъбичка направих преливката между него и лилавия Depend Holographic 2032 sengihnampakgigi. После между лилавия и розовия Depend Holographic 2028, а най-накрая между розовия и червения Depend Holographic 2027 sengihnampakgigi. Черните орнаменти нарисувах с акрилни боички и тънка четка, а точките в края на "крилцето" направих с инструмент за точки и бяла боичка . Накрая покрих всичко с тол лак Seche Vite Dry Fast Top Coat . Забелязала съм и друг път, че когато си направя маникюр с преливка с гъбичка става много издръжлив и дълготраен- вече е на черири дни и е непокътнат hah. Ето и още снимки:















А на Вас харесва ли ви ?
Hello cium! This is my New Years manicure senyumkenyit. I did it as a gradient between Depend Holographic 2025, 2027, 2028, 2032 . For black ornaments I used black acrylic paint and white paints for the points . Finally, I apply one coat of Seche Vite Dry Fast Top Coat . Do you like it ?


7 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...